Wie is Digihosting

Digihosting heeft een klein maar betrokken team dat zich dagelijks inzet om de klanten van Digihosting optimaal tevreden te houden. Onze klanten wensen betrouwbare webshosting voor een redelijke prijs. Dat is dan ook precies wat we bieden. Geen superlage prijzen (met vaak allerlei verborgen kosten) voor een hostingpakket dat vaak uit de lucht is, maar ook geen torenhoge kosten voor schijf- en dataruimte of beveiling die u toch niet nodig heeft.

René

René is medewerker van het eerste uur bij Digihosting. Hij beheert de servers en bemant de helpdesk. U kunt tijdens kantooruren uw persoonlijke vragen of problemen met uw website met hem telefonisch bespreken of via mail oplossen. Wij maken ook gebruik van het programma Teamviewer, waarmee wij uw PC, laptop en Mac op afstand kunnen “overnemen”. Hierdoor kunnen we vaak snel het probleem achterhalen en voor u oplossen. René is vakkundig en geduldig, hij stopt niet tot hij al uw vragen heeft beantwoord.

Peter

Peter werkt sinds 2016 bij Digihosting en assisteert René bij alle technische werkzaamheden op het gebied van webhosting en het optimaal presenteren van uw websites op het internet.  De websites die bij Digihosting zijn ondergebracht hebben een hoge uptime. De servers hebben weinig storingen. Aangezien we deze continue monitoren, duren storingen kort en zijn de problemen vaak snel verholpen. Digihosting maakt dagelijkse back ups van de websites, webshops en blogs op haar servers, zodat altijd een actuele back up kan worden teruggeplaatst. Peter heeft veel verstand van server instellingen en Content Management Systemen.

Arjen Pauwels

Arjen Pauwels verzorgt de administratie voor Digihosting. Voor duizenden geregistreerde domeinen en klanten heeft hij de administratieve details binnen een handomdraai op een rijtje. Ook kunt u bij hem terecht voor het afgeven van een automatische incasso voor betaling van periodieke facturen. Dit verzekert zowel u als ons van een makkelijke, snelle en correcte betaling van uw facturen.

Hij is ook verantwoordelijk voor de Marketing en Sales bij Digihosting. Regelmatig zijn er acties en aanbiedingen voor bepaalde producten, zodat u bijvoorbeeld goedkoop kunt testen of een extra domeinnaam effect heeft op de prestaties van uw website. Ook zorgt Arjen dat het productenpakket van Digihosting regelmatig wordt uitgebreid met domeinen van nieuwe gLTD’s en aanvullende producten als spamfilters, SSL-certificaten etc.

Wij zijn u graag van dienst. Indien u op- of aanmerkingen heeft over onze service vernemen wij het graag; als u tevreden bent: meld het anderen !

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl