Website laten maken

Een website is uw digitale visitekaartje op het Internet. Een website kan op maat gemaakt worden, waarbij lay-out, design, huisstijl en het onderhoudsysteem met elkaar geïntegreerd worden.

Webburo Online Services

Omdat Digihosting gelooft in de kracht van specialisatie hebben we voor het bouwen van websites en website applicaties een samenwerkingsovereenkomst met Webburo Online Services. Dit bedrijf heeft meer dan 1.500 websites gebouwd voor diverse klanten. Referenties van websites, webshops, reserveringssystemen en abonnementen systemen kunt u per categorie bekijken. Webburo is gevestigd in hetzelfde kantoorpand in Steenwijk als Digihosting. Daarnaast zijn we ook leverancier van Webburo en hebben dus nauwe contacten met elkaar.

Interesse ?

Indien u interesse heeft om ook uw site professioneel te laten bouwen, neem dan contact met ons op.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl