Website beveiligen met SSL

pakket

SSL Certificaat

voor maar

8,00excl BTW

Meer informatie
het “slotje” in de menubalk
verplicht voor webshops
SSL protocol
persoonlijke gegevens veilig verzenden
online betaalproviders
Sectigo SSL

Wettelijke eisen voor beveiliging van uw site

U heeft als eigenaar van een website volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) de verplichting om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of misbruik. Als u niet voldoet aan de wettelijke bepalingen van de Wbp, kan het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) een boete tot € 4.500,- opleggen. U kunt aan Wet bescherming persoonsgegevens voldoen door het gebruik van een SSL Certificaat. Heeft u uw website wel voldoende beveiligd ? Neem geen risico en gebruik een SSL certificaat !

SSL certificaat

Deze certificaten garanderen een beveiligde verbinding voor onder meer uw webshop, reserveringssysteem, gebruikersmodule en al uw contactformulieren. Bezoekers van de website kunnen aan het “slotje” in de menubalk zien dat de website beveiligd is. Banken hanteren bijvoorbeeld een soortgelijk certificaat en ook Digihosting zelf heeft op de eigen website een dergelijke beveiliging.

Secure Socket Layer

Het SSL protocol (Secure Socket Layer) is de standaard voor het beveiligen van websites en transacties op internet. Door middel van certificaten wordt de verstuurde data beveiligd en is de identiteit van de eigenaar van het certificaat gegarandeerd en dus vertrouwd.

Persoonlijke gegevens veilig

Wanneer een website gebruik maakt van een beveiligde verbinding en SSL certificaat kan de bezoeker er zeker van zijn dat de persoonlijke gegevens waaronder betaalgegevens veilig worden verzonden.

Rapid SSL certificaten van Geotrust

Het hebben van een SSL certificaat is in sommige gevallen zelfs noodzakelijk indien men gebruik wil maken van online betaalproviders. Digihosting maakt standaard gebruik van SSL certificaten van Sectigo, formerly known as Comodo CA. Deze zijn geschikt voor de meeste webshops die bij Digihosting zijn ondergebracht.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl