Waarom Digihosting

Digihosting is in 2003 gestart met het aanbieden van webhosting en het registreren van domeinen. Naast de exploitatie van een aantal eigen websites was er nog hostingruimte beschikbaar op onze eerste eigen server, die we aanboden aan MKB-ers en particulieren.

Inmiddels bestaan we al geruime tijd en hebben tientallen eigen servers actief en duizenden tevreden klanten. Met een team van drie betrokken medewerkers zijn we zijn groot genoeg om kwaliteit te kunnen leveren en garantie te bieden, maar klein genoeg om persoonlijk contact te hebben met onze klanten via e-mail en telefoon.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl