Voordelige e-mailhosting

pakket

E-mailhosting pakket Normaal

vanaf

3,00excl BTW

Meer informatie
200 MB schijfruimte
1000 MB dataverkeer p/m
onbeperkt aantal accounts
dagelijkse backup
minimale uptime 99,9%
Nederlands controlepaneel
pakket

E-mailhosting pakket Pro

vanaf

5,00excl BTW

Meer informatie
1000 MB schijfruimte
5000 MB dataverkeer p/m
onbeperkt aantal accounts
dagelijkse backup
minimale uptime 99,9%
Nederlands controlepaneel

Alle in het voorgaande genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW, gelden per maand en dienen voor een periode van 12 maanden vooruit te worden voldaan.

Digihosting biedt ook de mogelijkheid om een zogenaamd e-mailhostingpakket bij ons te bestellen. Dit is een pakket met e-mail, maar zonder hosting van een website. Zo kunt u, zowel zakelijk als privé, tegen beperkte vergoeding, uw eigen domeinnaam koppelen aan uw e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansen.nl. Indien u in de toekomst wilt wijzigen van provider, bijvoorbeeld van KPN naar @home, blijven u e-mailadressen ongewijzigd. En dat is handig voor iedereen waar uw e-mail adres bekend is !

Onbeperkt aantal mailadressen

U kunt per domein zo veel mail adressen aanmaken als u wilt, u kunt voor al uw gezinsleden of medewerkers een eigen mailadres aanmaken.

Indien u later besluit om toch een website, webshop of blog te starten op hetzelfde domein kunt u uw e-mailhostingpakket gemakkelijk upgraden naar het webhostingpakket dat het beste bij u past.

Wij adviseren u hierover graag persoonlijk: neem contact op via mail naar info@digihosting.nl of bel voor een goed advies.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl