Teamviewer

Helpdesk neemt uw computer op afstand over

Indien u onze helpdesk belt, is het in sommige gevallen handig dat één van onze medewerkers uw computer “overneemt” om het probleem op te lossen.

Helpdesk neemt uw computer op afstand over

Deze software van Teamviewer installeert niets op uw computer en als u het programma afsluit hebben derden geen toegang meer. U kunt ons toegang geven door de unieke code die in beeld verschijnt door te geven aan één van onze medewerkers. U kunt meekijken wat wij aan het doen zijn op uw systeem. Let op: u dient in alle gevallen naar ons te bellen, wij bellen u nooit om te vragen om uw codes i.v.m. de beveiliging.

Download teamviewer nu zelf

Download Teamviewer voor PC

Download Teamviewer voor Mac:

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl