Spam filter

pakket

Spam filter Normaal

vanaf

2,00excl BTW

Meer informatie
uptime van 100%
externe anti-spam/virus gateway
controle van alle inkomende e-mail
backup oplossing voor e-mail
makkelijk controlpanel
zelf black- en whitelist beheren
pakket

Spam filter Pro

vanaf

3,00excl BTW

Meer informatie
uptime van 100%
externe anti-spam/virus gateway
controle van alle inkomende e-mail
backup oplossing voor e-mail
makkelijk controlpanel
zelf black- en whitelist beheren

Alle in het voorgaande genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW, gelden per maand en dienen voor een periode van 12 maanden vooruit te worden voldaan.

High Quality Spam- en Backup filter

Het High Quality Spam- en Back-up filter maakt gebruik van meerdere servers in verschillende netwerken, hierdoor kan het niet voorkomen dat High Quality Spam- en Back-up filter down gaat. Digihosting garandeert dan ook een uptime van 100% van zowel ons normale als professionele High Quality Spam- en Back-up filter.

Een anti-spamfilter van topkwaliteit!

Het High Quality Spam- en Back-up filter van Digihosting is een externe anti-spam/virus gateway die alle inkomende e-mail controleert voordat deze aankomt in uw e-mail inbox. De beveiliging van uw website, server of netwerk zal aanzienlijk toenemen aangezien spam en virussen die ons High Quality Spam- en Back-up filter tegenhoudt u niet zullen bereiken.

High Quality Spam- en Back-up filter als backup e-mail oplossing!

Bent u op zoek naar een goede e-mail backup oplossing, dan is ons High Quality Spam- en Back-up filter de beste keus. Als uw e-mailadres of server down is zal de e-mail in het High Quality Spam- en Back-up filter blijven totdat uw e-mailadres of server weer bereikbaar is. Dan wordt alle e-mail alsnog afgeleverd. Ook al is uw e-mailserver down, de e-mail gaat nooit verloren!

Makkelijk controlpanel bij High Quality Spam- en Back-up filter!

Via een speciale website kunt u de black- en whitelist beheren, geblokkeerde emailberichten bekijken en alsnog laten afleveren, statistieken bekijken, etc.

Hoe werkt het High Quality Spam- en Back-up filter precies?

Om gebruik te maken van het High Quality Spam- en Back-up filter hoeft u alleen uw online bestelling te plaatsen. Een nieuw filter voor een nieuwe domeinnaam kan worden besteld via het bestelformulier. Aangezien het filter handmatig moet worden gekoppeld aan uw bestaande domeinnaam kunt u deze niet via uw servicepagina bestellen. U hoeft dan alleen een mail te zenden aan administratie@digihosting.nl voorzien van uw (bestaande) domeinnaam. Wij zullen het filter dan zo spoedig mogelijk voor u instellen.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl