Server Monitoring

Digihosting zorgt 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor de beschikbaarheid van haar diensten. De servers in het netwerk van Digihosting worden altijd geautomatiseerd gemonitord, zodat een storing direct wordt opgemerkt.

Onder monitoring valt tevens de controle op de beschikbaarheid van de volgende onderdelen:

  • Apache (httpd / webserver);
  • MySQL (database server);
  • Direct Admin (controle paneel);
  • Exim (mailserver);
  • Raid status (disk controle).

Als er onverhoopt een storing optreedt in voorgaande diensten zal er direct een geautomatiseerde melding uitgaan naar een medewerker van de storingsdienst van Digihosting. Er zal dan direct actie door ons worden ondernomen.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl