Schijfruimte

Schijfruimte is de totale ruimte die u tot uw beschikking heeft op onze server voor het totaal van uw website, e-mail berichten, databases, log bestanden en statistieken.
Uw webhostingpakket heeft een maximum aantal GB’s schijfruimte. Voor bijna alle klanten is de schijfruimte van onze hostingpakketten ruim voldoende. Indien uw schijfruimte onverhoopt toch de limieten overschrijdt, nemen wij contact met u op. U krijgt in ieder geval nooit ongevraagd achteraf een factuur voor overschrijding van de schijfruimte.

Dataverkeer per maand

Dataverkeer bestaat uit het aantal GBs (of MB, KB, bytes, etc.) dat wordt verbruikt door de bezoekers van uw website, het downloaden van een bestand, het versturen van e-mail en al het overige Internet verkeer. Bij elk opgevraagd bestand van uw website worden er gegevens (dus data) verzonden naar de computer van de bezoeker. Hoe meer mensen uw website bezoeken, des te meer gegevens (lees dataverkeer) er worden verzonden. Wanneer u een bestand op uw website hebt staan van 2 MB en dat wordt 20 keer gedownload, dan betekent dit in theorie dat u 40 MB dataverkeer heeft verbruikt.

Uw webhostingpakket heeft een maximum aantal GB’s dataverkeer per maand. Voor bijna alle klanten is het dataverkeer van onze hostingpakketten ruim voldoende. Bovendien wordt het verbruik van dataverkeer op jaarbasis gemeten, incidentele overschrijdingen hebben dus geen direct effect omdat het een gemiddeld verbruik betreft. Indien uw dataverkeer onverhoopt toch de limieten structureel overschrijdt, nemen wij contact met u op. U krijgt in ieder geval nooit ongevraagd achteraf een factuur voor overschrijding van het dataverkeer.

Up- en downgraden van het hostingpakket

U kunt uw pakket te allen tijde upgraden. Ook kunt u uw pakket jaarlijks downgraden.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl