Persoonlijke service pagina’s

Via uw persoonlijke service pagina’s kunt u online zelf makkelijke en snel veel instellen en regelen, zoals:

  • nieuwe domeinen bestellen;
  • domeinnamen doorsturen;
  • nieuwe webhosting pakketten bestellen;
  • contracten bekijken en indien gewenst opzeggen;
  • persoonlijke gegevens aanpassen;
  • uw inloggegevens aanpassen;
  • uw e-mailinstellingen wijzigen;
  • facturen bekijken en betalen;
  • een automatisch incasso afgeven.

U kunt via deze link inloggen in uw persoonlijke service pagina’s met de inloggegevens zoals u verstrekt zijn toen u een gebruikersaccount heeft aangemaakt tijdens uw eerste bestelling bij Digihosting.

Het controlpanel van Digihosting

In het controlpanel van Digihosting kunt u de instellingen van uw website, e-mailadressen, etc. naar uw voorkeur aanpassen. Voorbeelden hiervan zijn het aanmaken van e-mailadressen, het beveiligen van directories, het beheren van databases, het bekijken van uw statistieken, etc.
U kunt inloggen in uw controlpanel via het URL adres (URL): http://www.DOMEIN.EXTENSIE:2222/ door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Deze inloggegevens van het controlpanel worden of zijn u per e-mail verstrekt direct na de ontvangst van de betaling van uw webhostingpakket. Uw statistieken zijn voor het eerst 24 uur na ingebruikname van het account zichtbaar.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl