SSL Certificaat

Google Chrome geeft websites zonder HTTPS-verbinding een ‘niet veilig’ melding in de webbrowser. Chrome, de meest gebruikte webbrowser in Nederland van Google, geeft hiermee nog duidelijker aan dat websites en wbshops die niet voorzien zijn van een SSL certificaat niet veilig of onveilig zijn. U heeft als eigenaar van een website volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die de eerdere Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangt, de verplichting om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of misbruik.
Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl