Spam filter Normaal

Het Digihosting Spam filter Normaal is ideaal voor de beginnende websitebouwer met beperkt e-mail verkeer. Het High Quality Spam- en Back-up filter maakt gebruik van meerdere servers in verschillende netwerken, hierdoor kan het niet voorkomen dat High Quality Spam- en Back-up filter down gaat. High Quality Spam- en Back-up filter garandeert dan ook een uptime van 100%. Bent u op zoek naar een goede e-mail backup oplossing, dan is High Quality Spam- en Back-up filter de beste keus. Het Digihosting Spam filter Normaal kost slechts € 2,00 exclusief BTW per maand.

Spam filter Pro

Het Digihosting Spam filter Professioneel is ideaal voor de websitebouwer die meer eisen stelt en met professioneel e-mail verkeer. Het High Quality Spam- en Back-up filter maakt gebruik van meerdere servers in verschillende netwerken, hierdoor kan het niet voorkomen dat High Quality Spam- en Back-up filter down gaat. High Quality Spam- en Back-up filter garandeert dan ook een uptime van 100%. Bent u op zoek naar een goede e-mail backup oplossing, dan is High Quality Spam- en Back-up filter de beste keus. Het Digihosting Spam filter Professioneel kost slechts € 3,00 exclusief BTW per maand.
Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl