Pakket 1: Starter

Het Digihosting 'starter' hosting pakket is ideaal voor de beginnende websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het starterspakket kost in het eerste jaar slechts € 1,99 exclusief BTW per maand (gebruik hiervoor de actiecode “starter” in stap 3 van het bestelproces). Na afloop van het eerste jaar is de maandelijkse vergoeding € 7,-- exclusief BTW per maand.

Pakket 2: Medium

Het digihosting ‘medium’ hosting pakket is ideaal voor de semi-professionele websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het mediumpakket kost slechts € 8,- exclusief BTW per maand.

Pakket 3: Large

Het digihosting ‘large’ hosting pakket is ideaal voor de professionele websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het largepakket kost slechts € 12,- exclusief BTW per maand.

Pakket 4: Maximaal

Het digihosting ‘extra large’ hosting pakket is ideaal voor de professionele websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het extra largepakket kost slechts € 15,- exclusief BTW per maand.
Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl