SSL Certificaat

Google Chrome geeft websites zonder HTTPS-verbinding een ‘niet veilig’ melding in de webbrowser. Chrome, de meest gebruikte webbrowser in Nederland van Google, geeft hiermee nog duidelijker aan dat websites en wbshops die niet voorzien zijn van een SSL certificaat niet veilig of onveilig zijn. U heeft als eigenaar van een website volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die de eerdere Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangt, de verplichting om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of misbruik.

E-mailhosting pakket Normaal

Het Digihosting E-mailhosting Normaal pakket is ideaal voor beperkt e-mail verkeer. Digihosting biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om een zogenaamd e-mailhostingpakket bij ons te bestellen. Dit is een pakket met e-mail, maar zonder hosting van een website. Zo kunt u, zowel zakelijk als privé, tegen beperkte vergoeding, uw eigen domeinnaam koppelen aan uw e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansen.nl. Het Digihosting E-mailhosting Normaal pakket kost slechts € 3,00 exclusief BTW per maand.

E-mailhosting pakket Pro

Het Digihosting E-mailhosting Professioneel pakket is ideaal voor degene die net iets meer eisen stelt aan e-mail verkeer. Digihosting biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om een zogenaamd e-mailhostingpakket bij ons te bestellen. Dit is een pakket met e-mail, maar zonder hosting van een website. Zo kunt u, zowel zakelijk als privé, tegen beperkte vergoeding, uw eigen domeinnaam koppelen aan uw e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansen.nl. Het Digihosting E-mailhosting Professioneel pakket kost slechts € 5,00 exclusief BTW per maand.

Spam filter Normaal

Het Digihosting Spam filter Normaal is ideaal voor de beginnende websitebouwer met beperkt e-mail verkeer. Het High Quality Spam- en Back-up filter maakt gebruik van meerdere servers in verschillende netwerken, hierdoor kan het niet voorkomen dat High Quality Spam- en Back-up filter down gaat. High Quality Spam- en Back-up filter garandeert dan ook een uptime van 100%. Bent u op zoek naar een goede e-mail backup oplossing, dan is High Quality Spam- en Back-up filter de beste keus. Het Digihosting Spam filter Normaal kost slechts € 2,00 exclusief BTW per maand.

Spam filter Pro

Het Digihosting Spam filter Professioneel is ideaal voor de websitebouwer die meer eisen stelt en met professioneel e-mail verkeer. Het High Quality Spam- en Back-up filter maakt gebruik van meerdere servers in verschillende netwerken, hierdoor kan het niet voorkomen dat High Quality Spam- en Back-up filter down gaat. High Quality Spam- en Back-up filter garandeert dan ook een uptime van 100%. Bent u op zoek naar een goede e-mail backup oplossing, dan is High Quality Spam- en Back-up filter de beste keus. Het Digihosting Spam filter Professioneel kost slechts € 3,00 exclusief BTW per maand.

Pakket 1: Starter

Het Digihosting 'starter' hosting pakket is ideaal voor de beginnende websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het starterspakket kost in het eerste jaar slechts € 1,99 exclusief BTW per maand (gebruik hiervoor de actiecode “starter” in stap 3 van het bestelproces). Na afloop van het eerste jaar is de maandelijkse vergoeding € 7,-- exclusief BTW per maand.

Pakket 2: Medium

Het digihosting ‘medium’ hosting pakket is ideaal voor de semi-professionele websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het mediumpakket kost slechts € 8,- exclusief BTW per maand.

Pakket 3: Large

Het digihosting ‘large’ hosting pakket is ideaal voor de professionele websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het largepakket kost slechts € 12,- exclusief BTW per maand.

Pakket 4: Maximaal

Het digihosting ‘extra large’ hosting pakket is ideaal voor de professionele websitebouwer. Dit pakket is ook voorzien van Installatron (gratis voor klanten van Digihosting), waarmee u eenvoudig een fotoboek, zoekmodule, contactformulier, gastenboek etc. kunt toevoegen aan uw website. Het extra largepakket kost slechts € 15,- exclusief BTW per maand.
Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl