Digihosting bouwt voordelig, snel en makkelijk een nieuwe website voor u. Uw online presentatie wordt responsive geprogrammeerd en volledig door ons gevuld met tekst, foto’s en overige informatie.

De online harde schijf Livedrive Briefcase van Digihosting biedt u de mogelijkheid altijd en overal met al uw documenten te kunnen werken. De online harde schijf is zowel via PC, laptop, Mac, tablet of smartphone te gebruiken.

Met het Livedrive Backup pakket van Digihosting beschikt u over een automatisch online archief van al uw bestanden. U maakt zelf zo vaak u wenst geheel geautomatiseerd reservebestanden van uw harde schijf.

Het High Quality Spam- en Back-up filter van Digihosting is een externe anti-spam of virus gateway die alle inkomende e-mail controleert voordat deze aankomt in uw e-mail inbox. Hiermee voorkomt u ongewenste e-mail en heeft u weinig tot geen last meer van bijvoorbeeld phishing mail of ongewenste reclame mails.

Indien u uw bestaande website van een ander webhostingbedrijf wilt verhuizen naar Digihosting bieden wij u een gratis verhuisservice. Mede door onze persoonlijke telefonische helpdesk heeft Digihosting een groot aantal tevreden klanten. U bent ook welkom !

Het SSL protocol (Secure Socket Layer) is de standaard voor het beveiligen van websites en transacties op internet. Door middel van certificaten wordt de verstuurde data beveiligd en is de identiteit van de eigenaar van het certificaat gegarandeerd en dus vertrouwd.