Overige producten

Wij bouwen uw optimale website

Digihosting bouwt voordelig, snel en makkelijk een nieuwe website voor u. Uw online presentatie wordt responsive geprogrammeerd en volledig door ons gevuld met tekst, foto’s en overige informatie.

Rapid SSL certificaten

Het SSL protocol (Secure Socket Layer) is de standaard voor het beveiligen van websites en transacties op internet. Door middel van certificaten wordt de verstuurde data beveiligd en is de identiteit van de eigenaar van het certificaat gegarandeerd en dus vertrouwd.

Verhuizen naar Digihosting ?

Indien u uw bestaande website van een ander webhostingbedrijf wilt verhuizennaar Web2Host bieden wij u een gratis verhuisservice. Mede door onze persoonlijke telefonische helpdesk heeft Web2Host een groot aantal tevreden klanten. U bent ook welkom !

High Quality Spam- en Back-up filter

Het High Quality Spam- en Back-up filter van Digihosting.nl is een externe anti-spam of virus gateway die alle inkomende e-mail controleert voordat deze aankomt in uw e-mail inbox. Hiermee voorkomt u ongewenste e-mail.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl