Online marketing

Online Marketing of Internetmarketing zijn alle vormen van marketing van producten en diensten via internet. Online Marketing is de verzamelnaam voor zoekmachine optimalisatie, inzetten van AdWords of Facebook Ads en conversiemarketing. Ook activiteiten als nieuwsbrieven in MailChimp, internetreclame met buttons en banners, affiliate marketing en sociale media zijn instrumenten van Online Marketing.

Internetgebruikers die op zoek zijn naar uw producten of diensten maken steeds vaker gebruik van een zoekmachine zoals Google. Zoekmachinemarketing zorgt ervoor dat uw website op relevante zoektermen hoger scoort in de zoekresultaten.

Omdat Digihosting gelooft in de kracht van specialisatie hebben we voor deze diensten een samenwerkingsovereenkomst met Webburo Online Services. Dit bedrijf heeft reeds bewezen succesvolle resultaten te kunnen behalen voor vele websites. Meer info over online marketing van Webburo vindt u hier. Webburo is gevestigd in hetzelfde kantoorpand in Steenwijk als Digihosting. Daarnaast zijn we ook leverancier van Webburo en hebben dus nauwe contacten met elkaar

Indien u interesse heeft om ook uw site beter te laten scoren in zoekmachines, neem dan contact met ons op.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl