Gratis webbouw software Installatron?

Installatron is een programma waarmee u met een paar muisklikken een script aan uw website kunt toevoegen. U ontvangt dit software-pakket gratis bij ieder hostingpakket van Digihosting. Installatron zorgt ervoor dat u op eenvoudige wijze een script en/of applicatie kunt toevoegen aan uw site. Zo kunt u snel en simpel een contactformulier, een gastenboek of zelfs een webwinkel toevoegen aan uw website. Installatron is een onmisbaar pakket voor iedere webmaster.

Enkele voorbeelden die u met Installatron kunt realiseren zijn: webwinkels, weblogs, forums, online foto-albums, advertenties, gastenboek, chat, filemanagers, formulieren, statistieken, kalender, teller, polls, e-cards, en nog veel meer … !

De meeste scripts hebben een MySQL database nodig (zelfs de database wordt automatisch aangemaakt door  Installatron). Voor alle scripts zijn Nederlandse taalmodules beschikbaar via de website van de ontwikkelaar.

Om Installatron te gebruiken kunt u inloggen op het controlepaneel van uw webhostingpakket en vervolgens rechts onderaan kiezen voor “Installatron”.

De scripts die via Installatron beschikbaar zijn, worden door derden ontwikkeld, onderhouden en ondersteund. Hieronder vindt u de lijst met beschikbare web-applicaties.

 

installatrong om uw site(s) van uw huidige hostingpartij over te zetten naar onze servers (de ervaring leert dat wij dergelijke trajecten over het algemeen makkelijk binnen een uur voor u kunnen uitvoeren, indien dit onverhoopt niet het geval is nemen wij contact met u op voor nadere afstemming).

Verhuizen naar Digihosting

U kunt uw bestelling online regelen via uw persoonlijke servicepagina of als u nog geen klant bent van Digihosting via het bestelformulier. Na betaling via iDEAL is uw hostingpakket direct actief.
Mail ons vervolgens de gegevens van uw oude hostingpakket; wij zorgen dat uw site binnen maximaal een week is verhuisd.