Helpdesk Hosting

Hoeveel webpagina’s u kunt plaatsen hangt onder meer af van de hoeveelheid tekst, afbeeldingen en video’s op de pagina. Afbeeldingen nemen in verhouding meer schijfruimte in beslag dan tekst. Een globale regel is dat 1 MB ruimte biedt voor circa 40 pagina's A4 tekst of 40 medium formaat foto's.

Een MySQL database is een veel gebruikte database op het UNIX-platform. Meer informatie kunt u op de site van MySQL vinden.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor zijn verschillende methodes, waaronder .htaccess, die u zelf kunt toepassen. Digihosting kan dit ook (tegen betaling) voor u instellen. Informeer naar uw mogelijkheden bij onze verkoopafdeling !

Digihosting maakt dagelijks een Backup van de gegevens op uw website. Indien u bijvoorbeeld per ongeluk een deel van de inhoud van uw site wist kunnen wij u altijd helpen om uw gegevens weer terug te zetten. Uw website staat weer snel volledig op het Internet!

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl