Helpdesk gratis Installatron

Niets, Digihosting biedt de Autoinstaller Installatron gratis aan bij elk hostingpakket.

Om Installatron te gebruiken kunt u inloggen in uw persoonlijke controlpanel van uw webhostingpakket en vervolgens rechts onderaan kiezen voor "Installatron". Installeer vervolgens de software die u nodig heeft voor uw website, webshop of blog.

U kunt met één klik de gewenste programma's uit uw hostingaccount verwijderen. Autoinstaller verwijdert dan alle ongewenste bestanden inclusief alle databases.

Installatron is een (gratis) installatieprogramma van Digihosting dat u bij elk hostingpakket ontvangt voor de onderstaande software programma's. Met behulp van Installatron kunt u onder meer webbeheerprogramma's, Content Management Systemen, portals, online winkels en e-commerce systemen, blog-software, Wiki's en link-systemen opzetten.
Uiteraard zijn alle populaire pakketten zoals bijvoorbeeld WordPress, Joomla en Post- en PHPNuke beschikbaar. Al deze GNU-gelicenseerde programma's zijn dus inbegrepen bij onze hostingpakketten!

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl