Doorstuurservice

Heeft u al een actieve website en wilt u dat meerdere domeinnamen naar (diverse (sub)pagina’s op) deze website verwijzen, dan kunt u gebruik maken van onze doorstuur service. Dit heeft als voordeel dat (pagina’s van) de betreffende website getoond worden via meerdere domeinnamen. Dit heeft ook een gunstig effect voor de resultaten in zoekmachines.

Meerdere domeinnamen registreren

Een voorbeeld waarvoor de doorstuurservice erg geschikt is, is de website voor een kapper met een website onder de bedrijfsnaam “deknipsalon.nl”. U kunt dan meerdere domeinnamen registreren, zoals “kapperjansen.nl”, “dehaarsalon.nl” of “kapperssalon.eu” en die vervolgens allemaal laten verwijzen naar uw hoofdsite “deknipsalon.nl”.

Voorkomen van lange en onduidelijke Url’s

Een ander voorbeeld is een website van internetproviders. Bijna alle providers bieden ruimte aan voor een eigen website. Veelal hebben deze erg lange Url’s (webadressen). Met behulp van onze doorstuurservice worden bezoekers van uwdomeinnaam.nl doorverwezen naar het lange adres van de internetprovider, zonder dat dit zichtbaar is.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl