Domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van uw domeinnaam naar Digihosting gaat zeer eenvoudig. U bestelt het domein via het bestelformulier en geeft de autorisatiecode in (= het wachtwoord dat nodig is om uw domein te verhuizen). De autorisatiecode kunt u opvragen bij uw huidige leverancier.

Gratis overstapservice

Als u ook uw hostingpakket bij Digihosting onderbrengt, is het noodzakelijk dat u de bestanden van uw website upload naar onze server. Digihosting biedt een gratis overstapservice; indien gewenst zetten wij uw website gratis over op onze servers. De voorwaarden vindt u hier. Daarnaast kunt u eenvoudig uw e-mailadressen aanmaken via ons Nederlandse Controlpanel. Dit kunt u direct na uw bestelling regelen. Alle inloggegevens ontvangt u namelijk meteen nadat u via iDEAL heeft betaald.

Een .NL domeinnaam verhuizen

Voor het verhuizen van uw .nl domeinnamen hebben wij een autorisatiecode nodig. Dit is een code die u bij uw huidige hostingprovider kunt opvragen. Nadat u de token van uw huidige hostingprovider heeft ontvangen kunt u bestellen via het formulier op onze website. In het bestelformulier kunt u onder “Autorisatiecode” de token invoeren.
Zodra wij uw bestelling verwerkt hebben wordt uw website realtime verhuisd.

Een .COM,.NET, .ORG, .EU etc. domeinnaam verhuizen

Voor het verhuizen van buitenlandse domeinen hebben wij ook een autorisatiecode nodig. Deze autorisatiecode kunt u opvragen bij uw huidige provider. Het kan ook zijn dat u een e-mail krijgt nadat wij de verhuizing hebben aangevraagd. In deze e-mail staat dan een link waarop u dient te klikken voor akkoord.
Nadat wij uw bestelling verwerkt hebben wordt uw website binnen 2 tot 14 dagen verhuisd.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl