Domeinnaam overdragen

Als u een domeinnaam heeft die u wilt verkopen of weggeven aan een ander of als u een domeinnaam wilt overnemen van een ander dient u de domeinnaam over te dragen. Dit gaat in alle gevallen via een autorisatiecode die u kunt opvragen bij Digihosting of bij een collega registrar.

SIDN, de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

Indien u een NL domein heeft overgedragen kunt u realtime zien of het gelukt is op de website van SIDN, de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Om uitgebreide informatie met betrekking tot de houdergegevens van de domeinnaam te zien dient u akkoord te gaan met voorwaarden van SIDN. Hier treft u dan vervolgens de administratieve contactpersoon (= diegene op wiens naam de domeinnaam staat geregistreerd, dus de actuele eigenaar van de domeinnaam), de datum van de eerste registratie en de datum van de laatste wijziging. Sinds de invoering van de AVG (Privacywet) kan een deel van deze gegevens zijn afgeschermd.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl