Direct uw inloggegevens via e-mail

pakket

Pakket 1: Starter

vanaf

1,99excl BTW

Meer informatie
gebruik actiecode: starter
5 GB schijfruimte
25 GB dataverkeer p/m
onbeperkt aantal subdomeinen
onbeperkt aantal e-mailaccounts
dagelijkse backup
minimale uptime 99,9%
gratis Direct Admin
eigen FTP toegang
Nederlands controlepaneel
Best verkocht
pakket

Pakket 2: Medium

vanaf

8,00excl BTW

Meer informatie
10 GB schijfruimte
50 GB dataverkeer p/m
onbeperkt aantal subdomeinen
onbeperkt aantal e-mailaccounts
dagelijkse backup
minimale uptime 99,9%
gratis Direct Admin
eigen FTP toegang
Nederlands controlepaneel
pakket

Pakket 3: Large

vanaf

12,00excl BTW

Meer informatie
20 GB schijfruimte
100 GB dataverkeer p/m
onbeperkt aantal subdomeinen
onbeperkt aantal e-mailaccounts
dagelijkse backup
minimale uptime 99,9%
gratis Direct Admin
eigen FTP toegang
Nederlands controlepaneel
pakket

Pakket 4: Maximaal

vanaf

17,50excl BTW

Meer informatie
50 GB schijfruimte
250 GB dataverkeer p/m
onbeperkt aantal subdomeinen
onbeperkt aantal e-mailaccounts
dagelijkse backup
minimale uptime 99,9%Altijd online
gratis Direct Admin
eigen FTP toegang
Nederlands controlepaneel

Alle in het voorgaande genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW, gelden per maand en dienen voor een periode van 12 maanden vooruit te worden voldaan.

Gelijk aan de slag

U wilt als klant graag snel beginnen met de uitvoering van uw ideeën op internet. Zodra u uw bestelling bij Digihosting heeft betaald ontvangt u daarom per omgaande alle benodigde gegevens per e-mail. U kunt dus direct starten met uw website!

Met Digihosting kunt u snel aan het werk!

Nadat u op de website van Digihosting uw bestelling heeft ingevoerd zenden wij u per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kunt u direct wijzigen in een wachtwoord van uw voorkeur. Tevens ontvangt u in deze mail een uitgebreide instructie hoe u de mogelijkheden van uw pakket kunt gebruiken. U kunt dus snel aan de slag !

Mail met standaard gegevens webhostingpakket

Onderstaand treft u de standaard mail aan die u direct na uw bestelling van ons ontvangt.

Geachte Klant,

Hartelijk dank voor uw bestelling bij Digihosting. Wij gaan ons best doen om u een tevreden klant te maken. Indien u op- of aanmerkingen heeft over onze dienstverlening vernemen wij het graag; als u tevreden bent: meld het anderen !

De door u aangevraagde domeinnaam http://www.[domein]/ hebben wij voor u geregistreerd. Uw domeinnaam zal binnen maximaal 2 uur na het ontvangen van deze e-mail actief zijn op het internet. Tot die tijd kunt u gebruik maken van de tijdelijke inloggegevens.

Hieronder worden de inloggegevens weergegeven. Het is van belang dat u de onderstaande inloggegevens zorgvuldig bewaard.

Inloggegevens van het controlpanel

In uw persoonlijke servicepagina van Digihosting kunt u de instellingen van uw website, e-mailadressen, etc. naar uw voorkeur aanpassen. Voorbeelden hiervan zijn het aanmaken van e-mailadressen, het beveiligen van directories, het beheren van databases, het bekijken van uw statistieken, etc.

Adres (URL): http://www.[ Domein]
Gebruikersnaam: [hosting->Username]
Wachtwoord: [hosting->Password]

Uw statistieken zijn voor het eerst 24 uur na ingebruikname van het account zichtbaar.

E-mail

De POP3-server (inkomende mailserver) is: mail.[Domein] (uw e-mail zal pas werken nadat uw domeinnaam bereikbaar is op het internet)

Voor het verzenden van e-mail blijft u gebruikmaken van de SMTP-server (uitgaande mailserver) van uw toegangsprovider. Dit kan bijvoorbeeld zijn smtp.hetnet.nl, smtp.xs4all.nl of de naam van een andere toegangsprovider.

Het controlpanel biedt u de mogelijkheid om e-mailadressen aan te maken. Het door u aangemaakte e-mailadres dient tevens als gebruikersnaam. Het bijbehorende wachtwoord kunt u naar eigen keuze invullen.

Wanneer u uw mailbox wenst te benaderen, wanneer u op een willekeurige plaats verbinding heeft met het Internet, dan kunt ook gebruik maken van webmail. Dit houdt in dat u i.p.v. bijvoorbeeld Microsoft Outlook, de browser als mailprogramma gebruikt.

Webmail adres: http://www.[domein]/roundcube
Gebruikersnaam: Aangemaakte e-mailadres
Wachtwoord: Bijbehorend wachtwoord

Uw e-mail wordt automatisch gefilterd op SPAM (ongewenste e-mail). Deze gefilterde (spam) e-mail wordt rechtstreeks verwijderd. U kunt het automatisch verwijderen van spam uitschakelen. Deze instellingen kunt u wijzigen via het controlpanel.

Inloggegevens FTP (alleen voor webhostingpakketten, niet voor e-mailhosting)

Voor het plaatsen (uploaden) van uw website dient u gebruik te maken van een FTP programma. Wij adviseren u om gebruik te maken van Filezilla (https://www.Digihosting.nl/ftp.exe).

Nadat u Filezilla gedownload heeft, klikt u constant op “Next” en vervolgens op “Install”. Nadat u Filezilla geopend heeft, klikt u linksboven op “File” en vervolgens op “Site Manager”.

Klik nu op “New site”. U ziet dan dat de map “New FTP Site” verschijnt. U kunt “New FTP Site” veranderen van naam. Het maakt niet uit in welke naam u “New FTP Site” wijzigt.

Voer nu de onderstaande gegevens in.
Host: ftp.[hosting->Domein]
Logontype: Normal
User: [hosting->Username]
Password: [hosting->Password]

Nadat u de bovenstaande gegevens heeft ingevoerd, klikt u op “Connect”. De bestanden van uw website dient u te uploaden in de map “public_html”. Dubbelklik daarom op “public_html” en vervolgens op uw domeinnaam.

Klik nu met de rechtermuisknop op “index.html” en vervolgens op “Delete”. Bevestig dit met “Ja”. U kunt nu de bestanden van uw website uploaden (slepen).

U kunt uw website bekijken via: http://www.[Domein]

Digihosting blijft continu investeren in haar producten, zodat u altijd over een up-to-date hostingpakket beschikt.

Met vriendelijke groet,

het team van Digihosting

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl