Digihosting bouwt uw optimale website !

Digihosting kan nu ook voordelig, snel en makkelijk een nieuwe website voor u bouwen. In nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Webburo Online Services hebben we een aantal professioneel bestaande basis templates ontwikkeld:

1. ideaal voor projecten website;
2. prima voor een informatieve website;
3. optimaal voor presentatie van foto’s op uw website;
4. speciale website voor restaurants.

Voorbeelden en referenties kunt u vinden op de website van Webburo Online Services. De website wordt dan volledig in uw eigen look and feel opgeleverd, de basis vormgeving blijft wel identiek. Wij bieden u dus een totale oplossing vanaf het idee tot het live zetten van de website.

Digihosting garandeert uw technische updates in de toekomst

Veel klanten van Digihosting hebben een website die technisch niet meer up to date is en vaak ook wel een nieuw design kan gebruiken. Als u gebruik maakt van onze professionele website bent u weer volledig actueel.

Een nette, moderne online presentatie

Uw nieuwe website wordt een nette, moderne online presentatie voorzien van een fotoslider waarin wisselende foto’s zijn opgenomen, een contactformulier met eigen velden/opties en een Google map. De website wordt responsive geprogrammeerd en volledig door ons gevuld met tekst, foto’s en overige informatie.

Veel website voor lage kosten

Elke website, webshop of reserveringssysteem heeft weer eigen unieke wensen. We leveren uw nieuwe website in ieder geval op met de volgende extra’s

  • een design website template in persoonlijke look and feel;
  • het vullen van content met aangeleverde tekst, foto’s en formulieren;
  • het aanmaken onbeperkt aantal e-mail adressen;
  • een optimale inrichting t.b.v. vindbaarheid in Google;
  • de implementatie Google Analytics;
  • het aanmelden website bij Google;
  • het live plaatsen website.

Afhankelijk van welke modules en plug ins u wilt afnemen dient u een eenmalige vergoeding te voldoen voor de productie van de website en een maandelijkse vergoeding voor hosting, helpdesk en licentiekosten.

Wilt u ook gebruik maken van ons aanbod ? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl