Bestellen

Bij Digihosting zijn er ontwikkelingen voor een samenwerking met Triple Interactive. Uiteraard zullen we u (als bestaande Digihosting klant) officieel informeren wanneer dit zover is.
Triple Interactive is meer dan 20 jaar actief in de ICT. Triple biedt dezelfde diensten aan als Digihosting en we voorzien een succesvolle samenwerking.

Als u (als bestaande klant of als nieuwe klant) een hosting abonnement of domeinnaam wilt aanschaffen dan kan dat via Triple middels onderstaande knoppen.

Indien u vragen heeft dan kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 088 – 932 2808 of via de email op helpdesk@digihosting.nl.


Eduard Deckers
Al enige tijd worden mijn websites gehost door Webburo Noord Nederland. Ik ben buitengewoon te spreken door de service die wordt verleend. Hij is snel, doeltreffend en zeer prettig. Als ZZPer heb ik totaal geen omkijken naar dit aspect van mijn werk en dat is zeer plezierig. Dank hiervoor!
Ronald Rentenaar
Ben al jaren, naar volle tevredenheid, gebruik van de services van Webburo Noord Nederland / Web2Host. De supportdesk (in het bijzonder René Scholten) is snel en kundig. Op een emailtje met een vraag heb je in no-time een antwoord. Ik zou zeggen ga zo door!
Hans van Hove
Al ruim 20 jaar met mijn websites bij Digihosting.nl en zelden een probleem gehad, die enkele keer altijd goed geholpen.
Nu ik mijn hostingpakket wilde reorganiseren kreeg ik prima advies en een voordeliger nieuw pakket.
Martijn Liemburg
Sinds jaar en dag maakt gebruik van de hostingdiensten. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en aardige mensen. Zeer tevreden.
Bigbagsiergrind nl
Een paar maanden geleden heeft Webburo voor ons een website gebouwd. Wij zijn super tevreden met het resultaat.

-Het team van Bigbagsiergrind.nl